Selasa, 23 April 2013

Ragam Kawan Saya!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Milo.

Alhamdullilah, selesai sudah amanah yang harus Lyeen ;ikul sepanjang dua hari tadi.  Penat sangat u olls. Lyeen terlibat sebagai jawatankuasa pengacaraan majlis. Memang letih. Apa kau ingat jadi emcee ni mudah? Susah sangat. Lagi-lagi time strees! Bhahah..so bila stress mohon buat Gyiyomi! 


Orang selalu tanya. Nama penuh memang MARLEENAH? La...ingatkan Cik Lyeen. Bhahaha. Lepas ni aku berazam nak tukar nama dalam facebook la! 

Sebenarnya tujuan update entry ni nak meluahkan rasa 'ketidaksenangan hatian'. Eh? Bahasa apa ntah. Tapi,serius. Hati ini gundah-gulana tat kala melihat kawan-kawan Lyeen seakan ada masalah tapi Lyeen tak tahu. Sepanjang dua hari Lyeen tak masuk kuliah maybe ada something yang berlaku kot. Nampaknya, aku adalah harapan kelas. Bila aku takdak classmates akan jadi gundah-gulana. Eh? Bahhahahaahha.

Bila Lyeen tanya, "Kenapa?"..
Dengan muka Gyiyomi dorang tu dorang boleh kata macam ni...
"Kau budak-budak lagi. Tak boleh tahu!"
..Ok fine. Rasa macam beruntungnya Lyeen dapat kawan macam dorang sebab umur dah 20 tahun ni dorang kata budak-budak. Baka saya memang awet muda! Ahaks..!

Nota Pink:  Kawan, tak baik gaduh-gaduh. Jangan masam-masam muka. Aku rasa macam aku ni tak cukup untuk jadi kawan yang baik bila kawan-kawan ada masalah tapi aku tak dapat tolong. Apapun, aku cuba yakinkan diri aku bahawa aku kawan yang paling sweet dalam dunia. Hey kawan-kawan, semoga masalah kalian selesai dengan jayaya. Ke korang ni tengah buat plan untuk birthday aku 5 bulan lagi? HAHA.
Pesanan ikhlas: Aku selalu ada untuk kamu. Kalau kamu pengsan aku yang akan angkat. Percayalah. Good luck untuk UAK esok.  Saya SAYANG kamu!

Ok bai. Assalamualaikum anak-anak.


11 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

ponteng ja tawu bhahaha... :D gelak jahat

ejulz berkata...

kejap lagi ok la tu.. :)

Noura Qifays berkata...

wahhh..makin comel dh cik lyeen sekarang :)

marniey zul berkata...

cik lyeen semakin comels. Lama2 ok letew.

Rara Nasiha berkata...

Masalah apalah tu sampai berat sangat nak bagitau.

Nur Hidayu berkata...

comel nya kak Lyeen :D orng kat belakang tu pun cute, hihi

~IraNur~ berkata...

tak tau plak nama marleenah.. mana dpt lyeen ? :p

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Nick Nashram berkata...

nak cabar lyeen la buat gyiyomi masa jadi emcee :)

Miss Zahirah berkata...

xprnah jadi emcee sbb takut.. hahaha

Izzah Azizah berkata...

kenapa semua nak buat Gyiyomi nih ! Hahahaha.
Btw, thanks letak kiteww kat cupcake bulan nie. nyum3 !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...