Ahad, 14 April 2013

Pemenang Segmen: Cik Lyeen REVIEW blog!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Cokelet!

First, Lyeen nak minta ampun banyak-banyak sebab lambat sangat update senarai peserta dan umum pemenang untuk segmen Lyeen semalam kan. Poyo jer kau Lyeen. Sebenarnya, Lyeen malas menaip sambil menarik-narik hingus bagai. Bersin dah 150 Juta kali. Sakit pulak hati kita ni. HAHA. Serius, penyakit selesma ni lah yang paling menyiksakan. Nasib baik Cik Puan Bear ada untuk hulu tisu. Eh? HAHA.


Tu sebab Lyeen super duper sayang dengan Cik Puan Bear..  Walapun kadang-kadang dia jatuh bawa katil time aku tidur. Pagi-pagi baru sedar yang dia dah takdak kat sebelah. Ganas juga Lyeen aku tidur rupanya! Bhahahaha.

Ok. Sekarang Lyeen nak listkan mereka yang dha join Segmen Lyeen semalam. Tak lama pun Lyeen buat segmen tu. Empat jam jer kalau tak silap. Kalau Matematik Lyeen betullah! Tapi, alhamdullilah ramai yang join. Thanks u olls!

  1. http://ameramirah.blogspot.com/
  2. http://www.aisyahhumaira.com/
  3. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  4. http://mardiyanhani.blogspot.com/
  5. http://www.izyanyuyu.my/
  6. http://misssimple30.blogspot.com/
  7. http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/
  8. http://www.mawarberduri4147.my/
  9. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/
  10. www.duniafarisya.com
  11. http://www.irwanalessatyme.com/
  12. http://setiasmile.blogspot.com/
  13. www.honey-yeo.com
  14. http://annurislam90.blogspot.com/
  15. http://neynaproperty.blogspot.com/
  16. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/
  17. www.nabilabiela.com
  18. http://www.syuhadasalleh.my/
  19. http://fakhruru.blogspot.com/
  20. http://saidatulhafizah.blogspot.com/
  21. http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/
  22. http://sayaeesya.blogspot.com/
  23. http://hikayathiudpku.blogspot.com/
  24. http://cyanxkamo.blogspot.com/
  25. http://farsyawidodo.blogspot.com
  26. http://vaneelea.blogspot.com/
  27. http://www.anisforeveralone.com/
  28. http://lovepinkylife.blogspot.com/
  29. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  30. http://irapunyela.blogspot.com/
  31. http://amad-jalanan.blogspot.com
  32. http://nasuhanass.blogspot.com/
  33. http://pinkylady687.blogspot.com/
  34. http://sitiaishahceritera.blogspot.com/
  35. http://coretangirlblog.blogspot.com/
  36. http://anis-tikah.blogspot.com
  37. http://diarionlinenurul.blogspot.com/
  38. http://arolpunyeblog.blogspot.com
  39. http://sharfynarzmiss.blogspot.com
  40. http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/
  41. http://cahayakukasih.blogspot.com/
  42. http://eyqahasnan.blogspot.com/
  43. http://www.cikfie.com/
Thanks u olls yang sudi join ok. So, Lyeen akan pilih guna random org untuk pilih 15 peserta bertuah. 10 peserta akan direview oleh Lyeen sendiri dan 5 peserta lagi akan direview oleh blogger hebat kita iaitu  owner Blog Corat-Coret Kehidupanku. Lyeen terharu sangat beliau sudi bantu Lyeen. baik snagat blogger tu. Tak sombong pun. Dahlah famous. Tapi, tak sombong! Ini yang kita nak.

So, diumumkan pemenang 10 peserta bertuah yang akan direview oleh Lyeen.

20
14
10
28
40
25
2
5
30
11

Dan...5 peserta yang double bertuah dan akan direview oleh owner Blog Corat-Coret Kehidupanku.

19
33
3
39
16

Ok. Tahniah! Lyeen akan mula me'review' kelak. Tabah menanti ok.
Buat mereka yang tak layak jangan risau u olls tetap masuk dalam bloglist Lyeen okay. Thanks dan anda memang cool

Ok bai. Assalamualaikum.


9 000 Makan Cupcakes!:

NUR HAFIZAH berkata...

wahh ! tahniah kepada pemenag :)

ANa Ahmad berkata...

wah.. tahniah semua :)

alaaa.. sikit lagi nak kene nombor 31. huhu nasib awk la irapuyela.blogspot.com hihi ingtkan nombor AA tadi, bila highlight ouhhh tidak kena la nak di review oleh lyeen haha :D

tahniah2...

Setiasmile berkata...

huhhuhu.. congrate sume..
besar nye bear uh.. ad lbh? haha

Sally Yatiey berkata...

Tahniah buat yang terpilih ;D

aisyah humaira' berkata...

yeay ! dapat direview oleh lyenn ! tabah menanti :)

Diari Si Froggie berkata...

wasalam lyeen.. selesema. Alahai memang menyeksakan.. moga cepat sembuh :) tak sempat aida nak join sekaki segmen lyeen. hehe. Apa2 pun tahniah pada yang berjaya :)

siti zawiah berkata...

menang review dari owner blog corat-coret kehidupanku..:)

yan shamba berkata...

blog kite akn direview lyeen nnt..hehe :)

yan shamba berkata...

blog kite akn direview lyeen nnt..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...