Ahad, 21 April 2013

Out Of Mind : Gyiomi !

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Tiramisu.

Eh. Sedapnya Tiramisu. Tiba-tiba rasa macma nak pergi Secret Recipe. Oh..bahayanya update entry style nama makanan! Semalam tak berupdate blog Lyeen disebabkan terlalu letih dengan aktiviti silat. Blogger AA kata Lyeen kuat silat. Bhahahha..setakat jadi jurugambar macam Lyeen memang kuat kot. HAHA.

 

Ok. Kuat. kuat makan. Tak kau malu bila orang lain sibuk buat latihan silat. Lyeen boleh tanya dekat cikgu silat macam ni.."Cikgu, bila kita nak makan?"..Parah dapat anak didik macam aku..:p

Semalam secara tidak rasminya Lyeen jadi pengacara untuk video aktiviti. HAHA. Merasa juga Lyeen genggam mikrofon Gayong TV u ollss..HAHA. Orang selalu cakap yang Lyeen ni rajin bercaka. Tu sebab kalau ada Pertandingan Debat, Forum dan Pidato orang selalu canang nama aku tiap masa, Fuh! Kadang-kadang mulut Lyeen dah macam enjin tak boleh nak berhenti kecuali nak tidur. Bhahhahaha. Ada faedah juga kalau buat aktiviti macam ni. Tapi, paling menyampah bila Lyeen lebih banyak sebut, 'Aaaaaaaaa.....Aaaaaa..Aa...Aa...' berbanding isi utama! Ish....! Berapa kali nak rakam daaaaaaa....Tak percaya tengok SINI!

Tu untungnya orang suka bercakap. Even kadang-kadang orang pun dah penat nak dengar. Esok jugai  bermula aktiviti Lyeen sebagai seorang pengerusi majlis untuk Pertandingan Pidato Integriti kat Institut Integriti Malaysia. Dua hari kot. Letihnya.. tahun lepas dah merasa. Tahun ni merasalah lagi engkau Lyeen!

#DELETE DAH#

HAHA. Inilah yang Lyeen dapat bila dah terlalu letih. Serius, bila buat benda ni dapat rasa bahawa diri sendiri orang paling gedik dan paling pelik dalam dunia. Bhahahahha...Pstttt...Lyeen upload video ni dalam blog sahaja. Tak nak aku upload You Tube. Sah-sah kena maki hamun dek HATERS. Abaikan. Ntah hapa yang Lyeen buat, nampak sangat takda ciri-ciri Gyiomi dah macam buat pertunjukan silap mata. Dengan selesma tak hilang! Hohoho.. Mohon caci senyap-senyap..:p

Nota Pink: Kadang-kadang dalam hidup ni kita tak sedar yang kita sakitkan hati orang lain. Kita berharap apa yang kita buat dah cukup buat orang gembira tapi hakikatnya kita tak sedar kita dha buat someone tu menangis kerana kita. oh..sedihnya. Andai Lyeen pernah menyakitkan hati kalian dengan perbuatan Lyeen yang memang selalu out of mind ni. Mohon maafkan Lyeen dari hujung rambut hingga hujung kaki. Maaf zahir dan batin. Eh. Tetiba.=_=

Ok bai. Assalamualaikum.


18 000 Makan Cupcakes!:

Lissa LaLissa berkata...

alolooo~ comelll~! comel sangatt~! hehe

ANa Ahmad berkata...

hehe nama eden juga ekau sebut eih.. hihi :D tapi memang comel la video gwiyomi lyeen cupcake ni.. AA tak ter berani nak buat video gwiyomi yg lyeen minta tu, biasa la mana ada muka ni comel mcm muka yg lain2 hihi :)

Sally Yatiey berkata...

Comellll ;D hehe

Filzah Azzahra berkata...

comel nyer akk cupcakes kita

sa mic berkata...

kenapa cik lyeen semakin bambam ni, haha ahhhh

Ann Ishak berkata...

hihihi cute :)

timm_bill berkata...

nak jugk secrt recipe!!

Afiqah Adzan berkata...

Comellah

Hafizah Alsa berkata...

hehe. cute.

zulhilmi tempoyak berkata...

sedap x..?? ;p

Nur Aljawahir Kamashah berkata...

hahaha okey comel sangatttt :D

MisEyz BLurz berkata...

wahh..dia ada gwiyomi..hihi

~IraNur~ berkata...

makanan harus diutamakan ! yeahhh xD

Wanie Zunidan berkata...

Comel kak lyeen (: . Eh ! kak lyeen ada berlakon dalam video parody 150 juta ?? Sebb macm nampk kak lyeen dalam tu , hee .

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Mimie Najib berkata...

comel.. :)

MarnieyZ berkata...

wahhh, comelss lah. hik hok.

Hidup Di Sabah berkata...

Comel...comel...hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...