Isnin, 29 April 2013

I City!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes.

Alhamdullilah, tadi dah habis jawab soalan untuk BMM 3105 subjek Pengajaran Bahasa Melayu Berbantukan Komputer. First time dalam hidup Lyeen buat slide show siap insert suara sendiri dalam slide tu. Bhahahah. Tiga jam duduk makmal komputer untuk ujian tu. Best!


Yeah.
Semoga Cikgu Marleenah ini tabah nak buat slide show banyak-banyak lagi.
Best apa.

Eh.Eh. Eh. Rabu ni hari pekerja kan? Best jer. Tetiba naluri kewanitaan Lyeen berkobar-kobar untuk sms abang Lyeen.

"Salam..bang..lusa kamu cuti kan? Kamu tak datang KL? Jumlah..Bang...Jum kita pegi I City..Jumlah bang....."
Lepastu abang reply..
"Okay. dalam pertimbangan..."

Yes! Bila abang aku kata dalam pertimbangan. Lyeen tahu pertimbangannya akan jadi lebih berat ke YA. Sebab abang Lyeen tu memang mood pelancong sikit berbanding abang Lyeen yang sorang lagi. HAHA.

Nak pegi I City! Nak pegi I City!
Nak masuk Museum Art. Nak berlagak dengan tulisan 3D plisssssh!
Jumpa kat I City rabu nanti ok! Yakin jer aku..Hahaha.

Ok bai. Assalamualaikum.


11 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

waa so sweet.... :D

Hafizah Alsa berkata...

okay all the best cikgu. hehe

ezyra daniel berkata...

pegi la masuk museum tu,best taw zyra dah pergi....
hehe

Ainim Suju berkata...

art museum? lama dah tak pergi i-city tu

hana hadi berkata...

cantik tudung :) hehe tudung yang ditengoknya..

bestnya dapat p i city. xpernah p lagi

hana hadi berkata...

cantik tudung :) hehe tudung yang ditengoknya..

bestnya dapat p i city. xpernah p lagi

Mysara Ab Rahman berkata...

I city? waa..dh lama xg

Si Matatajam berkata...

Singgah mkn cupcake sini

Irwan Alessa berkata...

Hehehehe i-City, pernah g berapa kali je.. tu pun temankan kawan..

~IraNur~ berkata...

nak pergi jugakkkkkk !

Cik Fie berkata...

wah ! wah ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...