Jumaat, 19 April 2013

Dedication To My Haters!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Strawberry berkrimkan coklat fresh!

Tetiba rasa cupcakes hari ni adalah cupcakes paling sedap. Bhahaha. Okay, tengok title post pun dah dapat agak kan entry kali ni berbaur emo-emo sikit. Sebenarnya tak nak tulis. Tak nak taip. Tak nak cerita. Tapi, manusia ni dah biasa dengan aktiviti meluah dan meluah. Kena dengan orang macam Lyeen, meluah melalui tulisan itu lebih baik. Sebab aku takut bila luah face to face terbaling tong gas pulak dekat orang. Eh? Takdak kaitan!


Untukmu HATERS, Lyeen nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. Keranamu Lyeen belajar untuk memperbaiki diri dan belajar untuk tidak mudah mempercayai sesiapa even kawan sendiri. Pelik juga bila benda yang tuan punya badan sendiri tak tahu. tapi dia lebih tahu. Sungguh!

Double pelik bila benda yang Lyeen tak tahu tapi si HATERS ni lebih tahu. Tak tahulah dari sumber mana dia dapat. Tup-tup sampai kat telinga Lyeen. Oh...sakitnya hati kiteeee ni kan. Rasa macam nak lari marathon 34 hari 34 malam kat Stadium Bukit Jalil lepas tu pusingan yang terakhir baling kasut sukan kat muka si HATERS. Sungguh!

Triple pelik bila apa yang Lyeen ada pun dia nak nafikan. Benda ni bukan Lyeen belilah. Bukan Lyeen dapatlah. Bukan hadiah dari si Polan lah. Si Polan lah. Eh. Eh. Masalahnya sekarang siapa yang melalui situasi tu? Lyeen atau si HATERS. Kan. Dia lebih tahu dari tuan empunya badan. Sungguh!

Sebenarnya, Lyeen dah penat nak layan HATERS yang selalu nak cari pasal. Dekat sekolah dulu sampai sekarang kawan-kawna Lyeen selalu cakap yang Lyeen ni ayu. Ayu? Ayu tang mana aku tak tahu. Tapi, dalam ayu aku kalau kau cari pasal merasa juga kau tamparan pulang balik orang Tawau ni! Tapi takpa, selagi sabar masih boleh dikekalkan pada tahap paling minimum. Akan saya kekalkan..:p

NOTA PINK: Cakap siang pandang-pandang. Cakap malam dengar-dengar. Silap-silap kena lempang. Ha! Jadi lagi HATERS tegar... Pantun macam takdak unsur keindahan bahasa langsung!

Ok bai. Assalamualaikum.

14 000 Makan Cupcakes!:

Izzah Azizah berkata...

Kesian Lyeen, ade jugak Haters yg berani dekat2 dengan Lyeen.

Harap banyak bersabar yer ^_^

Irwan Alessa berkata...

sabar je la Lyeen.. Biasa la orang cemburu.. hehe

siti zawiah berkata...

sabar ye kak..ingat kemanisan cupcake sudah..:D

Tengku Iji berkata...

wow! orang sabah sudah marah bah. sabar ye cik cupcake. nanti tak manis pula kalau garang sangat :)

aisyah humaira' berkata...

sabar..sabar.. kekalkan awet muda anda ! haha.

#org marah-marah, cepat tua ! :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

haters always been hate... penatkan lyeen nak layan haters ni, dorang ckp psl diri kita seolah2 dorang lebih tahu dari diri kita... ena byk kali kena lyeen... masa ena nak sangat tutup dan delete blog ena dlu disebabkan haters ni juga...

To haters: Do ur own work and dont be stupid... #Will I am vs Nicki minaj- Check it out

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~IraNur~ berkata...

sabar2.. :) harus dikasi penendang maut 3 kali tuu :p

yan shamba berkata...

sabar ye lyeen..org2 gitu jeles agknyer..baling je tong gas klo perlu..hehehe..:)

Ijatz berkata...

ui na..sape haters tu? meh sy kunci naga 25..haha! :D

Paly berkata...

sabar jer,, tak yah layan kot :)

Anisa Anuar berkata...

haters?? xpe...apa diaorg ckp buat tak tahu je..

ANa Ahmad berkata...

apakah? siapakah haters tu?

cili tu pedas

sa mic berkata...

sabar cik lyeen sabar, hehe hater gonna stop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...