Ahad, 21 April 2013

20 Pemenang Segmen: Kami & Blog Awak!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Rasberry.

Yeah! Alhamdullilah Segmen: Kami & Blog Awak! telah selamat dengan jayanya. Maaf semalam tak dapat nak update terus sebab terlalu letih. Lyeen baru balik dari Batang Kali sebab ada aktiviti yang berkaitan dengan silat.


Percaya kan? Betapa Lyeen penat. Penat main air u olls. Lebam-lebam kaki aku kena batu! Ish...HAHA.

Ok. Sekarang jum kita cikedout bloggers yang sangat cool untuk join segmen semalam.

  1. http://www.kisahemasputih.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  2. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  3. http://www.nabilabiela.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  4. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  5. http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  6. http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  7. http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  8. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-dan-blog-awak.html
  9. http://www.paly.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  10. http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  11. http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  12. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  13. http://setiasmile.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  14. http://fatinfikalonely.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  15. http://le-carnetderose.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  16. http://baizuratuha.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  17. http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  18. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  19. http://itsmetira.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  20. http://applehijaulife.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  21. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html 
  22. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  23. http://mimbarkata.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  24. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  25. http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  26. http://inspirasicimiependo.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  27. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  28. http://missikushi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  29. http://sempoi-zone.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  30. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  31. http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  32. http://fakhruru.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  33. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  34. http://nanafarinaa.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  35. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  36. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  37. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  38. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  39. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  40. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  41. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  42. http://gilapotato.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  43. http://www.geeazielove4eva.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  44. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmenkami-dan-blog-awak.html
  45. http://biawakitucomel.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  46. http://wawarosli.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  47. http://anis-tikah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  48. http://violetulip93.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  49. http://inspirasiathirah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  50. http://nuralia-biey.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  51. http://www.qaleshyaumairah.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  52. http://sayaeesya.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  53. http://nuralia-biey.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak_20.html
  54. http://kehidupankupelajarit.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  55. http://caeshashi.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  56. http://jibablossom.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  57. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  58. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  59. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  60. http://www.ainizakaria.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  61. http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  62. http://marsgreen.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  63. http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  64. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
  65. http://hatigumbirabymyraabdullah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html
Done. So, siapakah 20 orang yang bertuah itu?

5 orang yang pertama akan direview oleh blogger Aisya Humaira

43
54
30
44
63

5 orang yang kedua akan direview HEADER oleh blogger Apit

42
58
19
3
24

5 orang yang ketiga akan direview oleh blogger CCK.

49
36
4
13
64

5 orang yang terakhir akan direview oleh Lyeen sendiri.

10
56
9
39
26

Selesai.
Terima kasih buat yang sudi join ok. Jasamu dikenang. Terima kasih juga untuk blogger yang hebat itu sebab sudi nak bekerjasama dengan Lyeen dalam segmen singkat ini. Yeahh!
So, apa tunggu lagi? Jom blogwalking!

Ok bai. Assalamualaikum.






16 000 Makan Cupcakes!:

Nurul Yuyu berkata...

yeah!di review oleh Aisyah Humaira' :)

Filzah Azzahra berkata...

tahniah untuk mereka.

Paly berkata...

wow.. kene review oleh cik cupcake ler nnti, hehehe

ANa Ahmad berkata...

Tahniah semua :)

Fakhruru berkata...

xbnsib baik.. tapi thniah kpd yg tplih!! ^^

Princess Syazliyana berkata...

tahniah :)

nabila biela berkata...

alhmdullilah mng2..hehe

Hafizzi Aziz berkata...

jeng3. best ni nak review header. hihi. :-)

e d r i n a . 피나 berkata...

sedih. sobs. takde rezeki. heh. tahniah pd yang menang ;D

Dhia adawiyah berkata...

wahhh ? akak baru balik dari batang kali ? haha . Wieya stay dekat area situ ... ehehehe .. congrats for all winner .

AinNawwar berkata...

tahniah semua. nawwar tak bernasib baik. huhu

bai baizura berkata...

tahniah semua :)

zack zack berkata...

alhamdulillah tersenarai :)

azifah yazid berkata...

niera akan review :)

mimbar kata berkata...

tahniah teman-teman

cim berkata...

yeeea.. tak perasan pun lynn bw.. hahahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...