Sabtu, 23 Mac 2013

Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Cherry.
Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.



Syarat

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih

2. Follow blog ini dan blog Emas Putih

3. Like fanpage ini Permata_Hati

4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.

Cara nak copy paste coding entry 1. Klik Html , 2. Copy paste coding 3. Tekan compose, Publish


Copypaste coding entry dicetuskan oleh Mialiana.comhttp://www.mialiana.com

5. Done? Hantarkan link anda ke ruangan komen.

Tarikh Segmen bermula 23 Mac 2013/3 Petang sehingga 24 Mac 2013/11:59 malam
HadiahTop up RM10 x 1Top Referral Top up RM5 x 5 blogger bertuah by random
Segmen Sabtu ini dicetuskan bersama oleh Puan Qalesyha dan Emas Putih
Mudah kan? Sambil bersegmen sambil peluang menang topup. Tak rugi pun join.
Siap tahu tuah anda. Di jemput join semua. Jangan lupa ping entry anda untuk merebut peluang menjadi
top referral. Semoga segmen ini mengeratkan hubungan sesama blogger.
Salam sayang dari Puan Qalesya dan Emas Putih .
Assalamualaikum :)




5 000 Makan Cupcakes!:

Khairun Neiysa berkata...

http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/03/buat-entry-yang-bertajuk-segmen-sabtu.html :)

ANa Ahmad berkata...

gud luck :)

Qaleshya Umairah berkata...

terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...