Sabtu, 23 Mac 2013

Peplum & Baju Pengantin 2013

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes bersusun-susun.

Hari ni Lyeen dah jatuh cinta dnegan satu pages butik yang super duper awesome u olls!
Takmau taip panjang lebaq. Meh kita cuci mata sambil buat jiwa kita meronta-ronta nak baju macam ni!

Sesuai sangat untuk majlis akad nikah.
Putih itu suci.
Putih itu sweet..
Baju kurung moden.


Pink memang comel!
Buat ni untuk baju sanding.
Dengan lampu neon..okey!


Baju ni untuk baju bertandang ke rumah mak mertua.
Ok. Confirm mak mertua sayang ketat-ketat.
HAHA.


Ni nak pakai majlis bertunang pun cantik.
Peplum yang ada ekor-ekor.
Sangat cantik!


Lyeen cop baju ni untuk majlis tunang boleh?
Tapi kapan?
HAHA. Lyeen memang jatuh cinta berkali-kali dengan peplum ni. Kemas sangat. Tambah pulak ada lace baby pink. Tahukah anda Lyeen peminat tegar seluruh dunia lace-lace ni. Lain kali nak cuba buat cupcakes lace. Eh?

Lagi sesuai untuk mereka yang nak bertunang or kahwin musim cuti ni. Untuk baju raya pun sangat ok. Mesti u olls adalah diantara mereka yang sangat elegen dan mempesonakan!
Tahun ni kita dapat lihat warna tema lebih kepada baby pink, baby blue dan torqoise kan? Lebih kepada pastel colour sebab nampak sweet, smooth dan cool.

So, apa tunggu lagi jum ke Pages QAMRAA BOUTIQUE.
U olls pasti tak menang mata nak tengok.
Harga pun berpatutan.
Harga mampu milik!

Nak tengok tudung-tudung yang sesuai untuk majlis-majlis? Jom KLIK SINI

"Kecantikan dan keanggunan akan kekal abadi bermula dari hati setiap wanita."

Ok bai. Assalamualaikum.

15 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

hehe khas untuk wanita macam lyeen ja ni boleh rasa nya hihihi :D

Lyeen De Syifa berkata...

@ANa Ahmad belum ada duit lagi mau order...T_T

Seneorita Baharin berkata...

a'aah laa lyeen..chantekkkk sgt3! akak pun dah mula berkenan di hati, tp tunggu ada bajet la..heheeee...

Lyeen De Syifa berkata...

@Seneorita Baharin kena beli byk2 klu akk..ahaha

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

cantiknya baju... hoooo

Lyeen De Syifa berkata...

@Leeza dayasari [santai leeza] utk cikgu2 ngam ni..ahhaha...

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

cantiknyaaaa lyeen... serius tergoda tapi huaaa duit2..

apapun, ena ada tag lyeen join GA ni.. jom join sekali dengan ena

http://www.ladyainaa.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Lyeen De Syifa berkata...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ tu la pasl..duit takdak...uwaaa...T_T

wah..tq ena..Lyeen dah join..:D

Lissa LaLissa berkata...

seemuaa cantik2.. >.<

PeRdU cINta berkata...

sweet semuanya..colour pun menawan qalbuku..owh..

Lyeen De Syifa berkata...

@Lissa LaLissa terasa mcm nk sgt2 kan...:'(

Lyeen De Syifa berkata...

@PeRdU cINta kaler pastel mmg cntik..:D

Amirah Raduan berkata...

woww cantik nya yg warna pink tu.. lembut warnanyaa..

Nadia Johari berkata...

nad aritu nak buat baju tunang dengn butik ni..tapi x jadi plak sebb hal2 yang x dapat dielakkn..memg cntik2 baju kat cni

Ms.Pingu berkata...

cantikkk sgt baju wrna putih tuuu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...