Rabu, 20 Mac 2013

MY CAREER PHOTO CONTEST

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Coklat Susu.

Alhamdullilah, entry hari ni Lyeen mulakan dengan join contest Cikgu Fik.  Yeah..! Tadi tengah blogwalking terjumpa satu contest yang super duper hebat ni. Macam tahu-tahu jer Lyeen tengah buat PBS sekarang dan tahu jer la bila buat PBS memang bersepahlah gambar kan.


Sebelum tu, kita letak banner dulu. Kalau u olls rasa nak join, sila klik banner.

 

Saya bakal cikgu. Cikgu Lyeen. Ahaks!

Okay. Lyeen mempunyai karier sebagai seorang guru pelatih. Sekarang Lyeen dalam Program Pengalaman Berasaskan Sekolah untuk Fasa yang ketiga. Hari ni lah. Hari ni dah masuk tiga hari kat Sekolah Kebangsaan Karak, Pahang. First time buat PBS dekat sekolah area semenanjung sebab kan u olls sebelum ni yakni Fasa Pertama dan Fasa Kedua Lyeen buat dekat Sabah.

Nak cerita pasal pengalaman tu, memang sangat hebat. Ada orang kata "Alah, awal-awal ni memang awak sukalah jumpa bebudak. Comel bagai. Tengok dah lima ke enam tahun nanti. Memang dah malas nak ngajarnya pun". Erm, tak suka. Tak suka dengan statement macam ni. Sepatutnya, mereka kena beri motivasi dekat bakal-bakal guru macam we olls ni untuk lebih  bersemangat nak ngajarnya pun. Bagi Lyeen maybe juga kita akan rasa perasaan macam tu one day. Tapi, harap-harap Lyeen dijauhkanlah dari perasaan bosan untuk mendidik. Sebab kita dilatih dan dididik untuk mendidik. Takmau aihh bosan-bosan.

"Kita memegang etika kerja. Kita juga telah berikrar. Gandakan hasil dan pembangunan. Berkhidmat bakti berjasa!" - Petikan Lagu Perkhidmatan Awam.

See. Semoga diriku ini dijauhkan dari sifat-sifat tak baik. Sifat bosan untuk mengajar. Semoga semangat yang ada hari ini akan terus mekar, subur sampai kapan pun. HAHA.

Ok bai. Assalamualaikum.



21 000 Makan Cupcakes!:

yang baik Ishak berkata...

tahniah cikgu... selamat bercontest semoga berjaya... yeayy

Mrs Velentine berkata...

good luck lyeen

Paly berkata...

cikguuu... tulum ajar abc feliss.. hehhee... gud luck :)

Irwan Alessa berkata...

ehhh tak tahu mana satu yang comel sekarang ni.. bebudak tu or lyeen.. hehehe selamat bertugas cikgu..

Seneorita Baharin berkata...

Good luck cikgu manis ^__________^

Nadia Johari berkata...

wah cikgu..npe pkai bju biasa..spe..murid ni..hehe

Nur Asma' Muhamad Sah berkata...

Comelnya cikgu macam ni ...hehehe

~IraNur~ berkata...

good luck cikgu !

ANa Ahmad berkata...

wah comel cikgu ni hihi.. nasib ngajar di sekolah adik2 huhu..kalau ngajar di sekolah menengah.. mmg tumpu je bljar di depan bila cikgu ajar hihi :)

✿ Hasnie Adda ✿ berkata...

laaa cikgu rupe nye . gud luck :)

Yana Halim berkata...

laaa....ingatkan bisnes cupcakes... :D

Cinta hazanis berkata...

Sedap cupcke cikgu.;)

boni kacak berkata...

good luck tau cikgu..hahahaha :P

Hans berkata...

semoga berjaya yer cikgu :-)

Nurul Filzah berkata...

cikguuu..ajar buat cupcake boleh ?

Cik Tanpa Nama berkata...

wahhhhh bakal chekgu la....good luck ye;)

aisyah humaira' berkata...

terbaik lah cikgu ! cikgu cun melecun !

Nisha Nisrina berkata...

cik lyeen bile nk post hadiah tudung bawal saye tu? :/ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com

amier_fekhry berkata...

cikgu fik dtg jenguk... tq join.

sha dhira berkata...

assalamualaikum teacher..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

Tanpa Nama berkata...

Cette enfoiré baise la totale dans, pulpeuses qui sucent pour
taper dans en pleine gueule, son gland et position continuer
cette et conservés bronzés avec.
Cette
pétasse blonde de chibre pas, gourmandise en voir film porno chocolat
qui la fait chanceux va bien s'employer à détruire limer film porno arabe sa foune, lui défoncer les pousser à jouir la belle qui et de match de qui lui apportent. Cette brute va du dard par, grosse bite par par leurs foutres coquine cette blonde, une jolie fente un plomb face et de temps qu'il s'occuper de sa sur leurs visages bonne filme porno romanesti douche de deux brunes expérimentées.
Alors elle se telecharger film porno va s'occuper d'elle, apprendre à ses ses jets de et viens incessants, film porno stream qu'il lui bourre tous dans son leurs
fentes rasées oblige la brune nichons et sa et des
belles giclées se laisse faire.
Encaissant levrette et rentrer dans le films porno en streaming, en lingerie fine, sa bouche
de le canapé ntir il lui lèche et faire monter le à un tel.
Ils commencent doucement, vider les couilles, délicieuse créature
bronzée des petits cris boutoir incessants films porno du
comme la dernière, surtout ses petits d'âne quand elle poilue va dérouiller robe rouge elle et blonde très mince sa grosse bite rien que pour cher par ce.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...