Sabtu, 23 Mac 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Hazelnut.


Penaja baik hati..:)
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan


Rakan Tagging..:)

Ok bai. Assalamualaikum.



13 000 Makan Cupcakes!:

ANa Ahmad berkata...

gud luck :)

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Salmiah berkata...

balasan ziarah... good luck!

Diana Azis berkata...

Salam..diana pun join segmen yang sama..apapun best of luck :)

Rozuan Ismail berkata...

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

aiin baharom berkata...

gud luck...jemput singgah & follow dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nadia Johari berkata...

good luck

Diari Si Froggie berkata...

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno berkata...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..
www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika berkata...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...