Rabu, 27 Mac 2013

Maafkan Aku – Capital S


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Red Velvet.

U olls. Hari ni Lyeen nak forward satu sajak khas yang dinukilkan khas oleh classmates Lyeen untuk seseorang. HAHA. Sweet jer diorang ni. Mohon yang baca entry ni sama-sama doakan kebahagiaan classmates saya dengan gadis pilihannya. Aamin. Dan, capital S semoga kamu sentiasa tersenyum untuk classmates saya..:)

Maafkan Aku – Capital S
Maafkan aku kerana menganggu hidup-mu,
Maafkan aku kerana membelenggu lena tidur-mu,
Maafkan aku kerana cuba hadir dalam hidup-mu,
Maafkan aku kerana cuba meraih cinta-mu,
Maafkan aku kerana jatuh cinta kepada-mu,
Maafkan aku kerana merindui diri-mu,
Maafkan aku kerana cuba mengulangi kisah silam-mu,
Maafkan aku kerana melukis luka hati-mu,
Maafkan aku kerana gagal menjaga-mu,
Maafkan aku kerana aku bukan terbaik untuk-mu,
Maafkan aku kerana cuba menjadi pengantinya,
Maafkan aku atas semua itu,
Aku sedar tanpa diri-ku,
Diri-mu akan lebih bahagia. J 

Nukilan :Saudara Mohd Izzat Illham bin Mustapha 

Nota pink: Untuk classmates saya. Allah maha mendengar segala-galanya. Semoga kebahagiaan milik kalian. Doa senjata mukmin. Saya sentiasa mendoakan kebahagiaan rakan-rakan saya. Semoga capital S itu adalah pemilik hati classmates saya. Ahaks..! Kalau diorang ada jodoh. Kita hantar cupcakes 30 biji. Aamin.Aamin.Aamin..:) Habislah aku kena sepak Isnin nanti. HAHA.

Ok bye. Assalamualaikum.

25 000 Makan Cupcakes!:

Ijatz berkata...

thx lyeen...yg pnting jnji 30bji cup cakes.. :D hahaha

Tengku Iji berkata...

wah, sajak yang simple tapi berpuitis!

PrinCess Anna berkata...

Double triple wow!!
nice one.. smoga Allah mendekatkan jodonya dgn shabat kita tu yer.. Amin

Lyeen De Syifa berkata...

@Ijatz harus. Itu niat baik tu..:D

Lyeen De Syifa berkata...

@Tengku Iji kan..kan.:) kreatif classmates sy ni.:D

Lyeen De Syifa berkata...

@PrinCess Anna aamin..kan..kan..:D aamin....

ANa Ahmad berkata...

three pel cupcake akan siap hihi :D

Lyeen De Syifa berkata...

@ANa Ahmad hahahaha....tanpa gula.:p

MisEyz BLurz berkata...

wow!nak jugak nak jugak!!!hahaha

~IraNur~ berkata...

capital S ? ira ke tuu ? xD :p

Irwan Alessa berkata...

Pehhh tersentap hati..

Suri Hanani berkata...

Sngat mendlm maksd sajak nie. :)

Cikgu Q-RatU aiNi berkata...

Semoga berbahagia..

Lyeen buatlah sajak juga.. Untuk capitAL.. ehehe :)

Capital S- buatlah sajak balas.. :)

Ecah Shaimi berkata...

nice..so sweet sajak ni

Amirah Raduan berkata...

wahhhh so suittt! hehe :)

sa mic berkata...

takpe takpe saya maafkan awak, heheheh

Bella D'secret berkata...

salam dear, akak tag nama kamu untuk segmen ini - http://belladsecret.blogspot.com/2013/03/segmen-topup-by-afiqah-adzan.html

Seneorita Baharin berkata...

wahh3, sungguh puitis ayat2 itu ya..nice.hee :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

kalau tunang ena bg ayat2 tu kat ena, perghhhh cayor kot ena... nak study pun terngiang ngiang.. wakakakakak

boni kacak berkata...

pergh,.. so sweet. harap mereka akan selesaikan segala2 masalah dengan baik,. dan semoga ada kesudahan yang baik buat mereka. amin..

timm_bill berkata...

cweetnye..kan bez klu timah yg jadi Capital S tuh..keh3..

waddah jannah berkata...

insyallah,, ika doakan jugak ,,capital S itu adalah pemilik hati classmates awak,,.

azrin salim berkata...

untung la dpt buat kritikan sastera kat cni..hahaha

Ijatz berkata...

@azrin salim hahaha..

Nadia Johari berkata...

pergh bila seorang laki buat ayat mcm ni..hehe..smoga mereka berdua bahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...