Ahad, 31 Mac 2013

Entry Paling Express!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Coklat.

Hai u olls. Alhamdullilah, boleh lagi update blog. Alhamdullilah juga esok dah start kuliah. Cuti dah habis u olls. Rasa macam cepat jer masa berlalu. Tup-tup-tup-tap..Dah habis cuti dna esok kuliah dah mula dan assignment kena submit. Syukur juga sebab assignment Lyeen dah siap. Boleh senyum panjang lebar. Bahagianya hidup aku!


Nota Pink:  Hari ni prepare dah siap-siap untuk kuliah esok. Esok nak start kuliah dengan semangat berkobar-kobar dan membara. Sebab assignment dah siap! Hoyehhhh! Sesungguhnya berbahagialah anda saat kepala hotak dah free dari fikirkan soal assignment! Yeah!Yeah!Yeah!

Ok bai. Assalamualaikum. 

13 000 Makan Cupcakes!:

aisyah humaira' berkata...

amboi dia... nak jugak !!

Irwan Alessa berkata...

wahhhhh bestnye..

heirizalieyana berkata...

comelnya cik lyeen

ANa Ahmad berkata...

tu dah tanda tunanggan orang dah cik lyeen ni.. :) bila kedua dua pihak suka sama suka tu tanda dah tunang walau pun mak ayah tak tahu :D bahagianya hidup diorang ngee :D

GreenSejukhati berkata...

wahh lega assignment da settle ekk..semoga berjaya dlm hidup ;)

Yumida Huda berkata...

pewit...cincin special tu
yeah..bersedia utk ke sekolah..eh..haha

cik nAdyYa ツ berkata...

wahh..lega la knn =)

waddah jannah berkata...

comel akak leen,,
btul tu,,
kita msti bhgia,,

Lissa LaLissa berkata...

piwittt.. makin semanis cupcakes bila ada cincin tuu.. eheh

The ShomeL TwinZ berkata...

smga sntiasa bhgia ngan en.PC :)

D i n berkata...

dtg memolow blog ni dari blog CCK : review blogger terpantas :D

http://dingraphic.blogspot.com

~IraNur~ berkata...

amboi.. dah ada cincinla ! xD nk jugak !!!

Nadia Johari berkata...

memg lega bila sgment dh hbis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...