Ahad, 10 Mac 2013

Classmates paling cun!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Coklat.

Alhamdullilah, hari ni menaip lagi. Tiga hari langsung tak update blog. Nak kata sibuk tak juga. Sukan dah habis. Tapi, sekarang dah masuk musim assignment. Minggu depan jer ada tiga assignment kena submit. Kesian. Double kesian. Tapi, tak kisah aih..sebagai seorang student yang berjaya kena buat juga! Minggu ni Lyeen keluar dengan adik jer pergi Masjid Jamek menghabiskan baucer buku. Tu pun tak habis lagi sebab semua buku untuk semester ni dah beli awal semester tadi. So, beli siap-siap untuk semester depan. 


Mereka classmates saya yang sangat-sangat sempoi. Rabi yang paling handsome dalam kelas. HAHA. First time dia nak ambik gambar dengan we olls sebab dia takut awek dia marah.  Hari jumaat adalah hari paling bahagia sebab jadual sangat cool. Kelas habis awal. Balik bilik boleh tidur..:)


Kami memang suka ambik gambar. Pejam celik.Pejam celik. Tinggal dua tahun jer lagi dah nak habis study. Mesti rindu sangat dengan diorang. Sekarang pun kalau cuti hujung sem masing-masing dah main rindu-rindu. Tu hebatnya banyak kawan. Even kita jauh dari family kandung. Kita ada kawan yang akan selalu buat kita rasa dilindungi, disayangi dan sebagainya..:)


Nama dia Aida. Dia memang kecik. Tapi jiwa dia besar. Dia cikgu silat saya. Lyeen masuk silat sebab dialah. HAHA. Dia orang Lahad Datu, Sabah. Single. Dia kawan yang sangat sweet. Banyak cakap dan paling penting paling aktif. Lompat sana. Lompat sini. Jalan sana. Jalan sini. Atlet u olls! Kadang-kadang aku malu sebab bila lari 100m, dia yang akan sampai dulu..T_T.


Tahun ni Lyeen paling rapat dengan budak ni. Semakin hari Lyeen semakin rasa jiwa Lyeen sebati dengan dak Suri ni. HAHA. Sebab kepala dia sama macam Lyeen. Kadang-kadang bila Lyeen nak buat dia bengang. Lyeen yang akan bengang sendiri. Dan sebaliknya. Assignment yang nak submit next week pun buat dengan dia. Tapi, Lyeen buat dunno seolah-oleh bukan satu kumpulan dengan dia. HAHA.


Minggu depan adalah minggu terakhir stay KL. Sebab Jumaat depan Lyeen akan balik Karak dengan Suri sebab nak buat PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) untuk semester yang ketiga ni. Sem ni akan buat tinjauan pasal subjek Minor pulak. Pendidikan Jasmani. HAHA. Apapun, semoga semuanya baik-baik jer. First time buat PBS dekat sekolah area semenanjung sebab sebelum ni dua-dua buat dekat Sabah..:)

NOTA PINK : Sahabat, persahabatan yang telah terbina ibarat dua jambatan yang menghubungkan antara dua benuha,Jambatan itu akan terus kukuh jika ia sentiasa dibaiki oleh kedua-dua pihak..InsyaAllah. Sahabat,Persahabatan itu seperti mata dan tangan. Ketika tangan terluka mata menangis.Ketika mata menangis tanganlah yang menghapuskannya...dan orang mengenali benar sahabat-sahabatnya ialah pada waktu dia dalam keadaan susah.

Ok bai. Assalamualaikum.


33 000 Makan Cupcakes!:

Paly berkata...

hehehe.. lame2 msti lg sebati...

#peace sane sini ^_^v

Aina Areen berkata...

wahhh, yang penting baju lyeen cantik :P hehehe

ANa Ahmad berkata...

HEHE.. yg pasti sumandak sabah semua lawa-lawa :D heee

Seneorita Baharin berkata...

Salam lyeen chomel...seronok kan ada sahabat yg sekepala dan memahami kita, bukan senang nak dpt sahabat mcm tu...so, bila dh dpt jagalah ia elok2 ye dear ^________^ peace2...hee

Nao Mei berkata...

comel :)

Irwan Alessa berkata...

phewwwiittt.. memang comel la.. tapi cik lyeen ni lagi comel.. ahaks!

p/s : Pandang cik lyeen ingat cupcakes strawberry :)

ejulz berkata...

comel2.. :)

Diyan Hani berkata...

pewwwwwwwitttt...omey sangat dia...dgn peplum

Nour Adieb berkata...

wahhh, so cute :)

Aisya Sensei berkata...

minggu assigment yg paling xbest...fuhh..

kitorng hari sukan minggu depan, so memang pack gila la jadual :)

Nadia Johari berkata...

student mmg bz dgn asgmnt..hehe

Fakhruru berkata...

aiyooo2!! tomeinyaaa ckgu2 nie!! *tgn dbahu mta pndng ats* =P

Aqilah Wahid berkata...

CANTIK BAJU :)

Aina Sofea berkata...

cantik ketiga-2nya^^ eh eh , trtarik lak dengan baju cantik kak lyeen ^3^ cantiknyaa

luqman zakaria berkata...

wah..lyeen pon pandai silat lah nih..hebat2.. :)

Nurul Filzah berkata...

cik akak bertudung biru yang comel .

keyboard menaip berkata...

wau,, cntik ja si tudung biru,,
kawan selamanya,,
ika doakan sahabat yh telah terjalin,,
kekal,,amiin,,
jngn jadi mcm ika ni,,
sebb ika x mudh ckp, mcm x suka bersosial dgn org lain,, kwn ika buat ika mcm tiang,,ahah,, ok tak pa,, x sunyi pun,,walaupun mereka x da disiisi ika,,

Izza Sakura berkata...

Good luck lyeen.caiyok

Ijatz berkata...

nice :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wahh comel2... kirim salam kat dorang ye nanti.. kuliyahmates ena rasanya semua cun2... xtau nk pilih yg mana satu.. hikhikhik

aisyah humaira' berkata...

nak peplum ! haha

Lissa LaLissa berkata...

semua cantik2, cun2., hehe btw., baju Sis Lawa laaa~ O.O

sa mic berkata...

amboih sweet :b

Mrs Velentine berkata...

andu bah ada satu kumbang jak..hehe

MaMa Rey berkata...

best ada kawan mcm ni kan..semoga persahabatan Lyeen dan suri akan berkekalan ya..:)

Nick Nashram berkata...

syoknye dapat bersama2 kawan2.
nati dah mengajar lyeen rasa la pulak PBS yg lain..seksa..huhu

QasehnyaRania berkata...

semuanya cun..
lynn, ciksu suka la baju yg lain pakai tu.cantik :)

Izza Sakura berkata...

Join jm http://izza-sakura.blogspot.com

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hehee. comell je la kawan sis nie :) cute je sume. tp lyn lgi cute ape ;) heheee

boni kacak berkata...

semakin hari semakin sayangkan suri tu ye??hehehehe :P

zulhilmi tempoyak berkata...

comel2... tp tuan blog pon comel kan.. ;p

Dear KHY berkata...

hehe cute je semua ^_^

Hatiku Di Harajuku berkata...

hensem o c rabi hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...