Ahad, 10 Februari 2013

Sebelum balik KARAK!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Salam Cupcakes Hazelnut.

Alhamdullilah, Lyeen boleh manaip untuk enty yang panjang-panjang hari ni. Kira macam doublelah kan entry hari ni? HAHA. Whatever sungguh aku! Actually, tadi baru balik dari kenduri kahwin kat Karak Setia. Dha jadi lumrah setiap kali cuti akan ada majlis kahwin. Tadi tema kahwin biru-biru. Suka.Suka.Suka. Dua hari lepas sebelum balik Karak. Lyeen jalan-jalan dulu. Buang masa. Buang duit. Jalan-jalan kat Sunway Pyramid. Tak kau. Punya jauh aku merantau bawa perasaan. Ahaks!


First time keluar dengan baju Peplum Lace. Lyeen suka dengan baju Peplum Lace sebab Peplum Lace ni tak melekat macam Peplum Cotton atau Peplum Lycra. Lagi satu Peplum Lace ni dah lining penuh dengan kain yang super duper sejuk. Tu sebab Lyeen duduk luar Sunway Pyramid. HAHA. Kalau u olls nak Peplum Lace macam ni just inbox Lyeen kat SINI okay. Kita boleh berurus niaga dengan kadar terendah! Harga mampu milik u olls!..HAHA.


Peplum Lace ni labuh hingga ke peha. Menutupi bahagian punggung dan jangan risau sebab dah trend Peplum membesar kebawah. Tak akan nampak seksi aihh. Akan nampak sweet..:)
So, bagi siapa yang belum ada koleksi Peplum. Boleh inbox Lyeen..:) Ada macam-macam warna. Hitam, Krim, Pink dan Putih. Boleh buat koleksi paling sweet sebab sesuai nak guna pergi mana-mana pun..:)

Sebenarnyaa, motif Lyeen nak cerita pasal Sunway Pyramid. Tapi ntah kenapa tiba-tiba Lyeen promosi Peplum Lace pulak kan? HAHA. Whatever sungguh! Sebenarnya ni kali kedua Lyeen sampai Sunway Pyramid. Yang first time pergi tu rombongan kelas semester lepas. Apa yang Lyeen rasa? Sunway ni okay. Tapi Lyeen lagi suka pergi The Mines sebab Mines ada ikan. Ada angsa yang boleh aku buli. Tapi Sunway takda. Sunway besar. Penat nak jalan-jalan. Yang aku tahu sampai je terus tengok movie. Lepas tu terus cari makanan!


Lepas tu jalan-jalan lagi. Entah apa jer la motif aku jalan kat dalam tu. Jumpa macam-macam orang. Orang tinggi ada. Orang besar ada. Orang sombong pun ada. Sakit jiwa. Macamlah Sunway Pyramid tu dia yang punya! Ewww..! Tapi, mak kata kalau orang sombong tu kita buat dunno jer. Suatu masa dia akan sedar sombong tu akan makan diri dia balik. Ha..tu makan dia!! HAHA.

Nota Pink: Selamat bercuti dan selamat tahun baru cina. Salam penuh kasih sayang. Jangan lupa beli Peplum. HAHA. Lagi satu jangan sombong-sombong okay. Sombong itu tak cool. Tak sweet! Siapa yang belum join Segmen : Saya Blogger Peramah!, boleh join lagi. 12 Febuari 2013 ni akan tamat. Yuhuuu!

PESANAN PENAJA: Bila sebut KARAK. Selalu orang kata seram. Tapi, alhamdullilah selama beberapa tahun ni berulang-alik dari KL-KARAK ..Allah masih melindungi. Alhamdullilah. Tapi, ikut cerita abang Lyeen. Kalau lalu jalan lama KARAK memang akan rasa seram sejuk. Kadang-kadang rasa macam ada jer 'orang' tiup tengkuk kita. Kereta rasa berat tiba-tiba. Dan paling dasyat radio mati tiba-tiba. Macam dalam movie KARAK tu. Seram u olls! Oleh itu, kita ikut highway saja even dah jammed berjam-jam. 

Ok bai. Assalamualaikum.

17 000 Makan Cupcakes!:

Fizx Fiza berkata...

Comel ^_^

sayidah napisah berkata...

betul tu. karak dan seram memang tak boleh dipisahkan.hihi

Shazreena Shukri berkata...

comelnya baju tu..:)

Razil Tahir berkata...

trendy sangat baju nie.. aritu baru teman makcik beli...

P/S : Makcik saya tue muda llagi okay... :)

PrinCess Anna berkata...

jgn lupa bawa mknan knduri khwin bila balik Ib nanti..hehehe

✿A I N A A✿ berkata...

comel lyeen.. ena dah lama x g sunway... rindunyaaa.. dlu setiap minggu pergi main ice skate kat sana masa asasi kt PJ dlu.. urmm xdelah setiap sangt pun.. XD

MisEyz BLurz berkata...

Berhati-hati di musim cuti..kutip angpao ke?keke

Nieyxzha Hassan berkata...

Cik lyeen banyakkan lagincolor peplum tu...nak kaler purple mangis..huhu..nanti nak beli..tapi sesuai ke nak selak2...sebab akak still bfeeeding baby

Ibnuismaini Ismail berkata...

Saya periksa karangan ni dan dapati ada isi terkeluar tajuk. berapa rege peplum? haha, komen pun terkeluar tajuk.

PILOT LOVER berkata...

the peplum is cantik sgt :) suke3

Hanida Moss berkata...

nak carik jugak top lace,nak jadikan top utk baju kurung! ;)

Nick Nashram berkata...

ehhh..duit jangan buang.
kalo x nak kasi sini..heheh
elaun dah masukkan kan??

C.T.K berkata...

comel sungguh peplum tu..ade x contoh2 peplum tu? nk tgk

Miss SS berkata...

sweet dan sopan je peplum tu kan.. like !! :)

Nadia Johari berkata...

yup..kat sunway just tgk movie dan ice skate..besr smpai leh sesat dan lupe tmpat parking..haha

LuNa Lee berkata...

salam. singgah n follow blog cupcake (:

sa mic berkata...

cik lyeen sweet! ihiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...