Selasa, 5 Februari 2013

Saya budak baik.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Blueberry.

Betapa hari ni aku rasakan dunia milik aku sorang. Bosan. Bosan. Bosan. Sebenarnya bila hari-hari kuliah tapi pensyarah tak dapat datang adalah hari yang paling tak best. Kira statement macam ni adalah statemen yang lahir dari student yang berjiwa merdeka seperti aku. HAHA. 

Hari ni, mula pukul 8.00 pagi sampai sekarang pensyarah tak dapat masuk. So, heavenlah kan? Heaven tak heaven kerja tetap jalan. Bertambah. Sikit pun tak berkurang.


Saya budak baik.
Saya budak rajin.

Tatkala hariku ditemani dengan Kamus Tatabahasa Dewan setiap malam...:)

Sebenarnya entry ni takda motif yang tulen. Semoga Lyeen tabah menyiapkan slide show malam ni. Aamin. Aamin. Aamin.

NOTA PINK: .......Takdak nota pink. Ok bai.

Assalamualaikum.

30 000 Makan Cupcakes!:

✿A I N A A✿ berkata...

sama la kita lyeen.... ena sekarang busy ngan study degree ni.. ya Allah... rasa nak tertnggong.. huhuhu

Mrs Velentine berkata...

Mv ada ni kamus di library

Irwan Alessa berkata...

fuiiiooo.. :) hehehe..

boni kacak berkata...

jap... awak study apa ye dekat kamus dewan tu??

nabila biela berkata...

haha..engatkan apelah tadi..sy pom budax bek..kwi3

Miss Zahirah berkata...

hafal kamus dewan ke? hihihi

Ibnuismaini Ismail berkata...

Share slideshow tu kat sini. biar kami periksan n komen. :p

Khairul Zamri berkata...

Hai hai hai budak baik :)

onlinejobmalaysia berkata...

tumpang iklan. ingin bekerja part time? seminggu Rm400-Rm800. modal hanya Rm30. lawat la blog saya utk tahu lebih lanjut. dijamin tiada unsur penipuan :)

http://onlinejobmalaysia.blogspot.com/

deno berkata...

HA'AH KAN... MMG RASA MERDEKA BILA PENSYARAH TAK JADI MASUK... haha..

luqman zakaria berkata...

uihh..rajin betul

fifie berkata...

Kalau pensyarah cancel kelas waktu kita dah pergi kelas memang fie rasa sakit hati. hahaha

MisEyz BLurz berkata...

Alarh Lyeen..tak payah dah tu..pensyarah lain dh lps nie..hihihi

Nadia Johari berkata...

pelajar yang bagus..hehe..kalo nad haish jwbnyer tdola

PILOT LOVER berkata...

kamus tatabahasa ni naz banyak guna waktu form 2 dulu.. sbb cikgu BM super duper dasyat.. but now dah lama tak guna kamus ni...hehe :)

Seneorita Baharin berkata...

Good luck sweetie..semoga tabah dlm membuat slide show tu ye..go go chaiyok! :D

Nour Adieb berkata...

amin, ameen... sy pun tngh busy gak wat assgment. tp lau dah otak jd beku, ambik lappy trus on9 :D

michelle De hunny berkata...

typo la budak rajin tu.
ehh.. hehehe.
bukan ke pensyarah x datang tu sangat heaven?
ngehngeh :P

Cho Zila berkata...

jadilah budak baik.. budak rajin nanti kemudian hari diri sendiri yang senang... amin.. selamat berslide...

Nieyxzha Hassan berkata...

Sebenarnya suka pensyarah takde kan..hehehe xD

Bahrain Ramlan berkata...

ALl the best!

izan mama mia berkata...

selamat jd budak baik kini dan selamanya

Mieya Atiera berkata...

Wah, bagusnya dia !

sutera ungu berkata...

Hsi budak baik...semuga Allah mufahkan urusan hidupmu ye...
Salam perkenalan drpd :

sutera ungu berkata...

Suteraungu87.blogspot.com

Sherlyanna Angiela berkata...

singgah... kakak yang rajin dan baik.. hehe

Nick Nashram berkata...

wah, awak bosan masuk kelas..
saya pulak geram bila masuk kelas..hahah
stress ngan budak2 yg x makan saman ni.

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

Tatabahasa dewan.. ouch ouch... hihok.

alia syuhada berkata...

hehhh ! Baik lah tuu ! Alia pun baik lah kan , study untuk SPM je . Busy alia . Kita sama lah ! haha xD

sa mic berkata...

ewaaah hamboih, haha .yela yela budak baik xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...