Jumaat, 8 Februari 2013

Peplum Oh Peplum!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Strawberry Coklat.


Malam ni tak dapat update entry yang berjela-jela. Next entry boleh taip berpatah-patah perkataan okay!
Siapa yang minat peplum! Stay tune untuk entry terbaharu okay. Peplum lace yang buat u olls rasa seperti princess. 

NOTA PINK: Hari ni letih sangat-sangat. Esok nak balik Karak! Selamat bercuti buat mereka yang dapat cuti. Yang tak dapat cuti sila jelaous. Tak sabar nak balik Karak. Mesti berkotak-kotak limau yang aku jumpa! Yeah..!

Ok bai. Assalamualaikum.

21 000 Makan Cupcakes!:

Nieyxzha Hassan berkata...

comel la pulak... nak jugak merasa nak pakai satu..huhu

✿A I N A A✿ berkata...

comel lyeen... nice dress... hehehe ena raya nanti baru nak buat peplum, nk survey design

PrinCess Anna berkata...

Comel genk...

roslita thalib berkata...

cantik n sweet :) sesuai dengan lyn

Miss Xyz berkata...

peplum nampak sweet jer. Peplum ya bukan orangnya, ahaha takdalah akak pun sweet jugak :3

MisEyz BLurz berkata...

alalala..sweetnya cik adik nie..hihi

fifie berkata...

Pakai peplum lace nampak lain sikit dari peplum material biasa. Nampak umphhhh cantik. Heheee

Fakhruru berkata...

nie datin mna nie? ahakz!! =P

deno berkata...

comel la.... deno belum pernah cuba lagi.. em, nak cari satu la.. huhu

Cinta hazanis berkata...

cantik. hehe

Nadia Johari berkata...

ramai mint peplum ni..hehe..cntik

Nurul Ain berkata...

bila lah nak ada baju mcm tu heheh

AisyahTaib berkata...

lawanya baju :)

Rin Saharina berkata...

cantikkk sgt :)

PILOT LOVER berkata...

canteknyer...comel gitu :)

Nick Nashram berkata...

bila cikgu pakai peplum.
cantek2 :)

Fatin Nasuha Hasdi berkata...

Nk jugak peplum :)

xila dot berkata...

tampal comel awak besama peplum ;p

C.T.K berkata...

kalau bdn mcm ct ni xsesuai kot pkai peplum..hehe..tp kamu cntik..jelesnyerrr :D

sa mic berkata...

amboih cik lyeen, heheh

Diyan Hani berkata...

comelnye ie pakai peplummm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...