Sabtu, 2 Februari 2013

Pemenang Segmen 10 Jam Tambah Bloglist

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh, 
Salam Cupcakes Strawberry.

Alhamdullilah, Lyeen baru balik teman adik Lyeen beli barang-barang dekat Masjid Jamek tadi. Penat. Tapi, alhamdullilah puas hati sebab dah habis beli barang keperluan. Alhamdullilah. So, sekarang Lyeen nak umum dua orang peserta bertuah untuk segmen yang Lyeen buat semalam. Lyeen pilih berdasarkan random org okay. So, peserta bertuah itu ialah peserta yang bernombor:

50 
DAN
24

Tahniah untuk kalian. Manakala, top referral untuk segmen ni ialah peserta ini http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-10-jam-tambah-bloglist.html. Tahniah juga anda. Terima aksih sangat-sangat. Anda ialah bloggers yang sangat sweet.  Lyeen suka. Suka sangat. Macam cupcakes!

NOTA KAKI: Mohon u olls inbox Lyeen kat SINI dan tulis "Lyeen, saya pemenang segmen 10 jam tu.." Ok? Dan, Lyeen akan bagitahu hadiah u olls. Ok. tahniah tahu..:)

Ok bai. Assalamualaikum.

14 000 Makan Cupcakes!:

Farra Atiqah berkata...

taniah semua;-) dapat hadiah ape erk? Cupcakes ke? Hehehe

http://farra-izzaty.blogspot.com

Nurul Filzah berkata...

tahniah untuk mereka.. weiiii ~~

aisyah humaira' berkata...

tahniah :)

Paly berkata...

dpt adiah.. tahniah :)

Nabila Medan berkata...

Terimakasih sis!! =D

Fakhruru berkata...

congratez kpd yg mnang!! ^^

Ika Ika Faid berkata...

Tahniah semua...cik lyeen cupcakes.buat le segmen lg pas ni.ika nk join gak. :)

Diyan Hani berkata...

hehe...cik lyeen...towi late...yeah...sy menang....
suke2

Nick Nashram berkata...

tahniah kepada yg menang :)

Mia Liana berkata...

wahhhh tahniah pada yang berjaya...

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

tahniah kpd yg berjaya. sorry lah akak tak sempat nk join.

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

agak sibuk ngajar di sek ni. haizzz

iela_kylla berkata...

alhamdulillah.. cik lyeen sy nmbor 50 tu.. tak sangka menang kali ni.. terima kasih cik lyeen..

iela_kylla berkata...

sambil2 tu boleh baca sini..hehehe http://iellakylla.blogspot.com/2013/02/1st-time-menang-teruja.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...