Isnin, 11 Februari 2013

Minta Bantuan!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Hazelnut.

Lyeen nak minta tolong u olls sikit boleh tak? Hanya dengan satu kali tekan butang LIKE sahaja.
Entah kenapa perasaan teruja itu melebihis egala-galanya kali ni..HAHA. 


Klik gambar kat atas dan u olls akan terus ke laman Facebook.
Dan mohon jasa baik. Jasamu ku kenang dari u olls untuk meringankan jemari tekan butang LIKE kat gambar tu naaa..:)  Kalau, extream baik pun lagi best. Silalah share gambar dengan penuh sifat baik hati..HAHA..Ayat nak bodek! Segala bantuan u olls Lyeen dahului dnegan ucapan TERIMA KASIH!

Ok bai. Assalamualaikum. 

20 000 Makan Cupcakes!:

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim berkata...

Dah like :)

Lissa LaLissa berkata...

done like and share.. hehe baik x..? baik x..? ahhaahaha xD

Aina Sofea berkata...

Dah like :) Goodluck ! :)

Cik Aida™ berkata...

Datang sini menghulurkan bntuan. hehe :)
Dah like ^_^

Razil Tahir berkata...

done like!!

Like page saya jugak! XD
http://www.facebook.com/puremarinecollagensa?fref=ts

Seneorita Baharin berkata...

Done like dear. :) good luck!

aisyah humaira' berkata...

dah :)

nabila biela berkata...

done^^

Sherlyanna Angiela berkata...

bantu dengan ikhlas lagi baik... ^^
jangan risau cik Lyeen,, akan saya share... ^^

Paly berkata...

dah, :)

Adam Faiz berkata...

done ;D

Leeza dayasari [santai leeza] berkata...

small matter kalau skdr nk tologn like.

MisEyz BLurz berkata...

selesai like..hihi^___^

✿A I N A A✿ berkata...

ena tgh merehatkan fb.. fb dah bg warning susruh slowkan bab 'like' ni... jap g ena like tau.. done wori

Nadia Johari berkata...

done..=)

sa mic berkata...

okay done ;D !

C.T.K berkata...

sudah lyeen yg comel :D

Mrs Velentine berkata...

ok sudah

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ berkata...

dah Like Kak :)

~IraNur~ berkata...

dah like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...