Selasa, 19 Februari 2013

Kuliah Ganti

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Anggur.

Balik kelas petang tadi jumpa dengan lecturer Pengurusan Bilik Darjah dan Tingkah Laku  (PBDT). Lepas tu  dengan ramahnya tegurlah lecturer. Lyeen kan student paling ramah! HAHA.

"Tuan nak ganti kelas ke esok?"
"Ya.."
"Nak buat pembentangan ke tuan?"
"Yerla..yang minggu sebelum cuti kita bincang tu..."
"O...ok..ok..ok tuan..saya memang dah siapkan slide tu dari minggu lalu..:)"
Jawab dengan yakin!
"Yerker? Alhamdullilah..."

Buat muka suci bersih dan murni. Lepastu lecturer naik kereta..
Then, kawan Lyeen tanya..
"Kau sudah siap?"
 Dengan rasa bersalahnya Lyeen kata "Belum, aku ingat dia suruh bentang hari Jumaat."
"Terbaik geng!"

Lepastu, sampai bilik mulalah Lyeen bertapa depan laptop!


Alhamdullilah, siap!

Pengajaran hari ini:  Siapkan tugasan seminggu sebelum lecturer nak. Kot-kot dia nak buat kelas ganti. Tak kau kelam-kabut. HAHA.

NOTA PINK: Bila buat slide pun nak biru plus pink. HAHA. Ni entry paling ringkas pernah Lyeen buat dalam hidup. Rasanya..:p

Ok bai. Assalamualaikum.



17 000 Makan Cupcakes!:

Azrie Sunny F berkata...

hahaha..mengalami dilema yang sama =.=

Vee Lea berkata...

Cute je rupa slides tu :De

.hanimusfirahfauzi. berkata...

cutenyaaa slide.. :) waaa. rindu nak ber-presentation jgk..! good luck ye :)

deno berkata...

comel je slide tu.. siap ada gmabar thinkerbell!! tetiba terngat masa di uss, kalau masuk dalam castle princess fiona kan, kita tengok cerita shrek 4D, nampak betul2 pari2 kecik tu atas kita.. mcm real! hihi.. comel2 :)

Nadia Johari berkata...

haha..tipu erk..hhhhehe..slide pun wrne biru pink..terbaikla..

keyboard menaip berkata...

ahaha,, nice entry ,,mesti terperap je dalam bilik,,eheh,,apa pun tahniah dah siapkan kerja,,*mengalahkan lecturer pulak,,

Paly berkata...

entry ringkas, haha... lmbt lg la kalau paly :D

Izza Sakura berkata...

Cmelnya.hehe.ada tinkerbell

Cikgu Fikri berkata...

mantap!
huhuhuuh.. ktorg klu dgr pasal kuliah ganti mesti rasa cam.... err... OH TIDAK! huhu...
tapi xpew kn, tetap kena gak kena g..
btw, nnti malam puisi riong kt ipis, lynn pergi tak?
paizal sanek pergi jugak klu xsilap.. :)

michelle De hunny berkata...

penipu :D

ANa Ahmad berkata...

haha ape la buat la keje tu bg siap dulu baru stle blog pulak hehe ^^

Mrs Velentine berkata...

akhirnya siap juga

C.T.K berkata...

hahahaha.,.nseb baik smot siap...smoga presentationnyer berjya :D

Seneorita Baharin berkata...

hee, good luck dear! comel je slide yg lyeen buat tu..hee

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hehee. sme la kita nie.. sabor je la.. tak suke la cm nie.

QasehnyaRania berkata...

good luck :D

wanie berkata...

Haha , perkara yang sama yang pernah wani lalui . Kelam kabut meyh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...