Jumaat, 15 Februari 2013

Blogger Peramah Bulan Febuari

Assalamualaikum Warahmatulah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Hazzelnut.

Alhamdullilah, setelah packings emua barang customer Lyeen. Lyeen boleh menaip dengan jayanya. Semalam hidup Lyeen dikelilingi dengan ratusan roses. Harum semerbak okay!
So, hari ni Lyeen nak menunaikan janji untuk me'review' blogger bertuah dalam segmen Lyeen yang lepa siaitu Segmen: Saya Blogger Peramah! Jom, kita terjah blogger-blogger peramah ini!  Lyeen pun tak hebat sangat nak review ni.Tapi, kita kongsi apa yang kita tahu ok..:)

Blogger yang memang akan sentiasa senyum bukan? Seorang penuntut Kejuruteraan Kimia di Universiti Sains Malaysia. Wahhh.. Hebatlah awak. Good luck dan semoga terus berjaya dunia dan akhirat okay. Blog awak dah okay. Cuma, boleh buat satu page ada satu atau dua entry..:) Happy blogging..:) Header awak smart!

Blogger ini banyak cerita pasal dunia sastera. Sesuai sangat dengan Lyeen yang ambik subjek kritikan sastera tahun ni. Blog awak simple. Dan mudah nak loading. Susunan gadjet awak juga menarik. Mudah nak cari.  Blog yang banyak berkongsikan ilmu berkaitan pendidikan.

3. RONNA
Blogger ini junior Lyeen kat IPG. Masuk blog dia sangat comel. Hello Kitty sana-sini. Blog dia pun okay. Comel saja. Cuma kalau nak boleh kurangkan entry dalam satu page supaya mudah nak loadingkan blog awak..Ok..:) Blog dia memang dah somel macama dia..:)

4. ANDATE
Blog dia lain dari yang lain. Lyeen tak tahu nak review macamana. tapi, blog awak takda button follower. So, mungkin susah sikit nak follow..apapun happy blogging ok..:)

Okay. Masuk blog ni rasa macam nak makan-makan. Penuh dengan strawberry okay. Pink-pink gitu. Lyeen suka..:) Blog kamu juga dah okay..Senang laoding.

6. AISYAH TAIB
Blog dia sangat simple tapi menarik. Sidebar dia juga lengkap dengan gadjet yang kita perlukan. Cantik dear! Haeder awak juga cantik. Kemas. Keseluruhannya, blog awak sangat simple tapi menarik..:)

7. SWEET CHOCOLATE
Tahukah anda bahawa blog dia semanis coklat juga. Pink plus putih. Swet. Template dia sangat kemas. Like it! Takdak apa nak komen. Perfect!

8. CLOUD IN CANDY
Blog awak pun kemas. Cuma kalau boleh tulisan besarkan sedikit. Almaklumlah orang rabun macam Lyeen. HAHA. Selebihnya juga dah okay..:)

9.  MIEZA SUHANI
Blog dia super duper cantik, menarik. Tengok header dia jer dah buat Lyeen tabiklah! Blog dia sangat hebat.  Jangan Bikin Pailang. Pailang tu apa?Hehehe..ni kena tanya ni..:) Selebihnya ok..:) Lyeen suka sebab laju jer loading..

10. DUNIA AIN
Masuk blog dia rasa macam nak makan laju-laju header dia. Tuan blog dia sangat sweet okay. Jumlah terjah dia! Blog dia juga sweet macam tuan dia..:)

NOTA PINK: Sebenarnya Lyeen tak reti nak review blog orang. Sebab Lyeen manalah ada pengetahuan lebih-lebih pasal design blog apa ni. Tapi, apa yang Lyeen tahu. Lyeen kongsi untuk kemajuan dunia blogging..HAHA. Apa lagi, jum terjah!! Mereka sememangnya blogger paling ramah di alam semesta!

Awak semua dah undi Lyeen kat SINI. Jumlah sementara masih boleh. Terima kasih.

Ok bai. Assalamualaikum.


15 000 Makan Cupcakes!:

Irwan Alessa berkata...

ok la tu, simple tapi bermakna.

p/s : Dlam line yang tak beberapa nak laju ni. Wan tetap gagahkan diri untuk bw semua yang Lyeen kongsikan ni..

Setiasmile berkata...

hehehe.. trima kasih atas nasihat anda.. x sangka akn diriview oleh blogger y hebat cm anda..
syukran jazilan.. :)

aisyah humaira' berkata...

wah wah :)

keyboard menaip berkata...

xpa,, kalau tak reti asalkan niat baik nak review.. :)

~IraNur~ berkata...

bestnya kena review :p

Noor Zaironna Jaihan berkata...

hehehehe . kak lyeen dah ubah dah tq review blog ronna :)

Seneorita Baharin berkata...

jom terjah semua...hee :D btw tuan blog ni lyeen chomelss ni pn sgt peramah kan..hee :)

delynciana irisha berkata...

so sweet... dah follow sini ... and my blog is http://mrsdonnaluvren.blogspot.com

mimbar kata berkata...

terima kasih yang teramat dalam dari saya. reviu yang dibuat memberi nafas untuk saya menukil kata
dalam blog ini.

semoga Lyeen dalam kesejahteraan dan kerahamatan Allah sentiasa. amin.

segar ingatan dari
mimbar kata

C.T.K berkata...

wah , untungnyer dorg direview...sume blog comel2 cm kamu :D

Nurul Filzah berkata...

nak terjah nie

ANa Ahmad berkata...

uii naaa memang peramah la hehe ^^

fifie berkata...

Kena terjah sorang sorang nie except Nana. Heeee. Nanti fie nak jadi blogger peramah jugak di blog Lyeen. heeee. Eh lyeen nie cikgu ke? Atau designer? Dah kata dikelilingi roses. Heeee

najihahfara berkata...

tambah kenalan lagi :)

Mieza Suhaini berkata...

kakak lyeen <3 terima kasih mereview blog kecik ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...