Sabtu, 26 Januari 2013

Segmen : Hanya Tinggalkan Link!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Hazelnut.

Selama berhari-hari Lyeen busy dengan dunia sebagai seorang pelajar yang sednag menuntut ilmu perguruan sepenuh masa di IPG. Hari ni Lyeen free sekejap. Saja nak free kan kepala otak dari buat tugasan. Walhal dengan tak sedar dirinya aku bahawa tugasan aku ada yang tak siap lagi. Takpa, cool la. InsyaAllah malam ni pulun sampai pagi. Hari ni nak rileks. Boleh saja Lyeen nonton movie hari ni. Baru sweet.

Baiklah, hari ni Lyeen nak buat segmen untuk cari bloglist. Sebab selama ni kan dengan rasa tak malunya Lyeen guna bloglist blogger cantik itu. Saudari Aina tu. Eh, tapi Lyeen dah bagitahu dia yang Lyeen selalu blogwalking guna bloglist dia. So, dengan rasa cemburunya. Lyeen pun nak ada bloglist sendiri juga. Senang nak blogwalking kan? So, apa tunggu lagi? Jum dengan rajinnya tinggalkan link blog anda.

Syarat yang cukup mudah. Hanya FOLLOW blog Lyeen dan dengan rela hatinya silalah klik button LIKE and FOLLOW kat sidebar tu. Ok. Lepastu, terus tinggalkan url blog kat kotak komen entry ni. Ok tu saja.

NOTA PINK : Blogwalking adalah satu kemestian saat diri sendiri tak tahu nak buat apa.!
DUE DATE : ESOK (27.01.2013)
HARI INI , Pukul 8.00 Malam waktu Malaysia.


NOTA PINK : Lyeen dah masukkan senarai kat dalam bloglist 2013 kat  SINI

Ok bai. Assalamualaikum.

46 000 Makan Cupcakes!:

Iqa Syafiqa berkata...

nyum sedap cupcake kat sini ! >.<
ni link iqa >>>>>

http://iqasyafiqa93.blogspot.com/

Qyn Isma berkata...

salam. Hai cegu lyeen :)

ni link saya :D

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com

hee~ keepin touch yaw ;)

Qaseh Farra berkata...

salam..
nak join jugak..

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/

SyeeraFera berkata...

nak join :)

http://saiafera.blogspot.com/

We're Sister berkata...

nak join jugak!

http://weloveourbias.blogspot.com/

Amirah Raduan berkata...

hijaugreen91.blogapot.com
:) ada free cupcake ka?

fyzah berkata...

cikgu lyeenn..ni ckgu fyzahh singgh nie..hahha... dah tahu link kite kan..uhukkk.. *perasan*..

http://minedunia.blogspot.com/

ok bubai.. :)

Balqis Sarah berkata...

done! :3
--> http://balqis-sarah.blogspot.com

Emmy Natiella berkata...

Comel je blog ni ! sama mcm tuannya ! :D

http://natiellahmad.blogspot.com/2013/01/ekspresi-cinta-1.html

Comment comment and follow jom !

Adam Faiz berkata...

join :D

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/

Kathy Rbain berkata...

salam.. join ye?
http://marzadalia.blogspot.com

Lissa LaLissa berkata...

nk jugak.. ehhe

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/

Suana Zhar berkata...

nak menyebuk jugak..heheh

http://suanazhar.blogspot.com

Nour Adieb berkata...

hehehe, dah lama x join segmen :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/

Izza Sakura berkata...

bestnye hehe http://izza-sakura.blogspot.com/

Fatehah Jamil berkata...

done follow you

here it goes
http://fatehahjamil.blogspot.com

Lyeen De Syifa berkata...

thanks u all.:D

Pelangi Senja berkata...

:)

http://onakdayungbiopar.blogspot.com/

Prince of Noob berkata...

hi cik lyeen cupcakes... saya dah follow, dah like, dah ada pun dalam bloglist saya :)

http://buasirotak.blogspot.com/

Btw jom join Contest Komen Terakhir yang sangat mudah kat http://buasirotak.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-3-komen-terakhir.html dan menangi wang tunai segera. Yang lain juga dijemput join...

Nieyxzha Hassan berkata...

Join cik lyeen cupcakes!♡

http://www.nieyxzha.my

heirizalieyana berkata...

join
http://cyanxkamo.blogspot.com

Atiqah Nasibah berkata...

nak jugak :D
http://www.atiqahnasibah.my

Lynn Damya berkata...

salam, hai (n_n) sy mmg dh lama letak blog awak dlm bloglist sy, jd klw sudi letak lah link sy sekali (n_n) :

http://lynndamya.blogspot.com/

thank you :D

Paly berkata...

join :)

http://www.paly.my/

Miss Sue berkata...

nak jugak ! :D
http://www.ordinarygurl-sue.my/

dania nadia berkata...

Assalamualaikum cik cupcake. join ! join ! :D
http://tentangnadhia.blogspot.com/

Ain Nadia berkata...

Joinn :)

http://ain-nadia.blogspot.com/

C!K NiEdA NoRaiNidA berkata...

join..

http://sigadismerah.my

nyna amani berkata...

http://neenaamanee.blogspot.com/

Nak join jugak.

Farhah Nurhanis berkata...

Join =)

http://xoxo2905.blogspot.com

Sandra Fendra berkata...

http://sunnyxandra.blogspot.com

Vee Lea berkata...

:D
http://vaneelea.blogspot.com/

Cik Wieda berkata...

makan cupcakes sambil tinggalkan link xD
http://dearbudakjahat.blogspot.com

Lia Omey berkata...

Salam and hye . Blog walkin here . done follow . my blog : http://liaomey.blogspot.com/

~Apam Gemok~ berkata...

join :)

http://irapunyela.blogspot.com/

Mia Liana berkata...

join... http://mialiana.com

MisEyz BLurz berkata...

nak..nak jugak!hihihi
http://miseyz.blogspot.com/

Nurul Farain berkata...

lurun-niaraf.blogspot.com/

join yaaa.

natasyapink berkata...

join jugak. ;)

http://www.natasya-pink.my/

auni ismail berkata...

hi..be my frens ok..:)
http://auniqarya90.blogspot.com/

putri fatin berkata...

http://putrinurizzafatin.blogspot.com/

Nurain Syahirah berkata...

Ain nak join :D

www.nurainsyahirah.my

diadiba...!!! berkata...

kim saLam your senior...
:D

http://love-sweet-sour.blogspot.com/

QasehnyaRania berkata...

ada terlewat sikit aje..lau tak boleh join hari ni..:D

I am Me berkata...

salam cikgu lyeen. teacher merah join jugak yer. :)

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/

Aimi Syahirah berkata...

http://www.aimisyahirah.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...