Selasa, 29 Januari 2013

Enam Perkara Paling Sweet!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Salam Cupcakes Strawberry.

Semalam Lyeen tak sempat nak update blog sebab letih sangat-sangat main badminton . Lari sana. Lari sini. Lepas ni Lyeen takkan lagi marah Dato Lee Chong Wei kalau dia tak dapat sambut bola. Serius memang penat. Kejap bola tu kat depan. Kejap kat belakang. Kiri. Kanan. Ok penat. So, hari ni Lyeen qada entry dengan join dua segmen tadi. Thanks untuk yang masih setia tulis komen kat entry walupun takdak entry special. bhahahahahaa.


Hari ni Lyeen pergi kelas dengan tema pink bagai. Baju pink. Tudung dengan roses pink. Beg tangan pink. Ok. Terasa diri ini perempuan paling lembut dalam dunia. Walaupun hakikatnya saya adalah insan yang rock lagi brutal. hahhaaha. Hari ni, adalah hari yang bahagia dalam hidup bila pagi-pagi lagi mak bagitahu "Abah gaji sudah tu besok". Yes! Bila Abah gaji. Automatik Lyeen juga akan gaji. Serius. Biasalah, saya student lagi. Harap duit Abah lagi. Tu sebab tak boleh kahwin!

Kedua. Terima kasih ZALORA. Lyeen dah reply email dari pihak ZALORA. Terharu okay. 


Ketiga. Tahniah untuk diriku. Kak Leeza. Hadiah dah sampai. Terima kasih taw. Lyeen akan lekat kat meja study sebagai pembakar semnagat untuk terus blogging. Power tak ayat? Thanks taw kak Leeza. U olls. Jum terjah blog Santai Leeza. Dia ex-senior Lyeen..:)


Keempat. Sila klik gambar kalau nak tahu apa yang jadi. HAHA. Thanks untuk blogger comel dan sweet ini. Aisya Humaira yang sudi review blog Lyeen. Yeah! Kita memang dah lama kenal ni. Ahaks!


Kelima. Rezeki untuk jadi top 15 Blogger Peramah 2013. Curlassss kau jahhhh! Tak sangka nama dan url blog Lyeen naik Tangga number 2 pulak tu. Terharu. Lagi terharu bila dapat inbox dari blogger Nick Nashram. Dapat top up u..:)


Keenam. Elaun masuk esok. InsyaAllah. Semoga dugaanku benar belaka. HAHA.


Okay. Siap. Enam perkara yang berlaku dalam minggu ni dan alhamdullilah semuanya rezeki dari blogging. Kecuali elaunlah. HAHA. Tak sangka dnegan blogging ni dapat banyak kawan. Top up free. Review free. HAHA. Hebatnya menjadi seorang blogger. Saya bangga menjadi blogger di Malaysia..:). Anda? Semoga rezeki melimpah-limpah. Ya Allah jauhkan aku dari pembaziran dan sifat lupa diri. Aamin.

Nota Pink: Rezeki manusia ada dimana-mana. Kita cuba. Usaha. Doa dan tawakal. Kalau kita tak dapat kali ni. Boleh sahaja Allah gantikan dengan rezeki yang lebih besar nilainya. Allah maha mengetahui. 

Ok bai. Assalamualaikum.



29 000 Makan Cupcakes!:

najihahfara berkata...

alhamdulillah murah rezeki :)

Leyla berkata...

tahniah cik lyeen .

Aimi Syafiqah berkata...

murah rezeki :)

Mc berkata...

Alhamdulilah Lyeen...ka isio

Ain Nadia berkata...

congrats

Annyss Aleeya berkata...

tahniah lyeen. :)

Paly berkata...

tahniah...jd blogger mmg da best :)

~Apam Gemok~ berkata...

woahhhhhh ! rezeki2 ! untununglaaa :D

Irwan Alessa berkata...

tahniah cikgu lyeen :D Hehe saya bangga jadi blogger malaysia :)

Nadia Johari berkata...

tahniah...ohsem kn jd blogger...

PrinCess Anna berkata...

Bahagianya blogger kita ni. Untgla... jadi blogger terknal, hari2 seronok kan?hehe

Mrs Velentine berkata...

akak pun dapat email dr zalora

The ShomeL TwinZ berkata...

tahniah lyenn :)

fadh leyanie berkata...

wah..seronok, tahniah :D

✿A I N A A✿ berkata...

wah wah.. tahniah ye lyeen.. teruskan usaha ye...

Emmy Natiella berkata...

wowww tahniaaaahh ! bestnya ! :D

Ubaidullah Jaafar berkata...

wah ,, tahniah =)

Asiah Aisa berkata...

Tahniah kak Lyeen ! :D

I am Me berkata...

Alhamdulillah.. congrats sis! :D

Lissa LaLissa berkata...

tahniaahh.. murah rezeki akk., eheh

ct kektus berkata...

rezeki kan namanya. :)


gaji abah ingat saje dia. haha

Hanif Redland berkata...

semoga terus success lyeen dalam mengejar cita-cita dan dalam dunia penulisan blog ni..gud luck.. :)

deno berkata...

alhamdulillah... rezeki :)

Seneorita Baharin berkata...

Alhamdulillah..sgt sweet u.. :) Semoga rezeki awk bertambah n happy always k.. :) Good luck in da future..

Phat berkata...

tahniah atas kejayaan2 tu ye

Nick Nashram berkata...

yay,nama nick nashram ade kat atas tu..huhu
saya pun x update jugak entri.
sibuk kena jadi pengadil badminton,bola tampar,futsal.
sukan kt sek skng ni.

Cikgu Fikri berkata...

wah..murah rezeki..tahniah :)

NIA SI DRUMSTICK berkata...

Ehh..nape no 6 jadik 10 jari..hehe..slm knl dr blog nick..

Miss Zahirah berkata...

miss suka kaler pink.
tpi bla pakai bju pink rsa malu pun ade sbb trsa mcm prmpuan melayu terakhir.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...